Ортопедичні ліжка в асортименті - Меблі

Купити ортопедичне ліжко, навіть дуже доступно і зручно. Та чи кожен знає все властивості і типи ліжок, з чого вони зроблені і для чого призначені? Варто сказати, що такі критерії обов'язково враховувати, так як асортимент виробів широкий і найменша деталь може вплинути на подальше використання. Кожен матиме рацію - ортопедичне ліжко є найбільш корисним виробом, що тільки позитивно позначиться на ваш відпочинок і здоров'я. З огляду на все правила і поради по підбору асортименту і його видів, ви купите для себе і своєї сім'ї кращі!

 
Класифікація ортопедичних ліжок

Видів такого виробу більше ніж достатньо, наприклад, диван ліжко, крісло ліжко. А чи всі вони ортопедичні і правильно впливають на здоров'я і природне положення хребта?
Спочатку, асортимент ділиться по конструкціях:
Підстава. Це частина ліжка, що підтримує матрац. Виготовлена ​​вона може бути з ламелей, як прямих, так і трохи зігнутих. Останні створюють явний анатомічний ефект, так як трохи пружинять. За розміром, ламелі ділять на
1. Вузькі, розміром від 3 до 6 см. Фахівці рекомендують їх для пружинних матраців.
2. Широкі, від 7 см. Цілком і повністю універсальні.
Вибравши підставу з якісних матеріалів, ви зробите перший крок до покупки довговічного і практичного вироби!
каркас
Не менш важлива частина вироби. Найчастіше, виготовляють його з металу, що більш доступний і широкий у використанні, і дерева - естетичного та привабливого. Купити ліжко недорого можливо з металу, дерево ж дорожче.
  • Матрац
    Ліжко з ортопедичним матрацом вже йде в комплекті. Чесно кажучи, це вже більш зручно, ніж підбирати все окремо. В останньому випадку, вам потрібно вибрати виріб по потрібним співвідношенням, а потім матрац по жорсткості, типу і виду.
    Якщо вже на те пішло, легше зробити ліжко з власним вимірами і перевагам. Це навіть простіше: менше часу і сил витратите, а в підсумку одержите ідеальний варіант для вас!
    Розмір
    Асортимент радує. Вибирайте як дитячі розміри, так і двоспальні ліжка. В основному розміри йдуть вже стандартні, але ви завжди можете замовити у виробника все необхідне, починаючи матеріалами, закінчуючи нестандартними розмірами.
Правильний вибір асортименту

 

Купити ліжко стане легше, якщо ви будете розбирати не тільки в асортименті і типах конструкцій, але в матеріалах. Отже, фахівці радять:
Не економити. Ортопедичне ліжко не матрац і служить набагато довше. Чим краще і екологічніше матеріали ви виберете для ліжка, тим довше і практичніше будете нею користуватися. Досить економити на здоров'я!
  • Вибирати щільні і надійні матеріали. Цілком логічний рада. Варто сказати, що метал більш практичніше дерева. Він оброблений розчином від іржі, та й матрац провітрюється рівномірно!
    Довіряти собі у виборі. Дуже важливо! Вам же спати і використовувати такий виріб. Обов'язково потрібно спробувати і відчути всі компоненти ліжка. Якщо навіть не впевнені в своєму виборі, зверніться до лікаря-ортопеда. Він розповість вам все і дасть потрібні індивідуальні поради!
 
 
Вибирати перевіреного виробника. Це правило відноситься і до інтернет магазинах. Спочатку почитайте коментарі і ліжко, відгуки якої будуть найбільш позитивними варто брати.