Оббивні тканини - Меблі

Сьогодні випускається величезна кількість всілякої м'яких меблів, яка відрізняється один від одного конструкцією, функціональними особливостями, розмірами, ну і, зрозуміло, оббивкою. Вибір оббивних тканин, представлених на сучасному ринку просто величезний - можна знайти тканину будь-якого забарвлення, щільності і фактури на будь-який смак. Також великий і розкид цін - від найдешевших, для бюджетних варіантів меблів, до дуже дорогих, вартість яких може бути порівнянна з вартістю самого дивана чи крісла.
 
Щоб правильно вибрати тканину для м'яких меблів, потрібно знати призначення і властивості тих чи інших тканин. Сучасні оббивні тканини поділяються на дві великі групи: покривні і оббивні. Покривні тканини - це довговічні, міцні матеріали, які здатні витримувати великі навантаження. На жаль, вибір кольорів і малюнків покривних матеріалів зовсім невеликий, тому якщо Вам потрібно щось особливе, то краще звернути увагу на тканини оббивні. Великі компанії, що займаються продажем м'яких меблів, готові запропонувати до 500 варіантів різних тканин. Тканини всіх можливих кольорів, відтінків і фактур, штучні і натуральні шкіри, миються тканини - підходящий варіант зможе знайти навіть найдосвідченіший замовник.
 
Фахівці поділяють оббивні тканини на такі категорії як текстиль та шкіра. Найбільшим попитом користується текстиль, так як пропонує величезну кількість варіантів в самих різних цінових категоріях. Список текстильних матеріалів постійно поповнюється - відносно недавно стали бестселером неткані тканини з синтетики, які мають відмінний зовнішній вигляд і високі експлуатаційні характеристики. Не втрачає своїх позицій і «флок», який також виготовляється без використання ткацького обладнання, шляхом наклеювання на основу високоякісного ворсу з нейлону. «Флок» може випускатися в самих різних виконаннях, з ворсом будь-якої жорсткості і довжини. Ціни на цей оббивний матеріал також можуть істотно відрізнятися.
 
Компанія «DecArt» пропонує м'які меблі самих різних моделей з оббивкою з якісних, сучасних тканин. У нас Ви зможете купити дивани та крісла з оббивкою з тканинах матеріалів, сучасних синтетичних тканин і шкіри будь-якого типу і кольору. Ми пропонуємо тільки кращі імпортні та вітчизняні покриття, відмінно зарекомендували себе в ході експлуатації у нас в країні і за кордоном.