Ліжко двоспальне дерев'яне - вибір знавців - Меблі

Шукаєте для себе зручне і корисне ліжко? Поспішайте купити якісне ортопедичне ліжко. З нею, ви будете почувати себе набагато краще, а головне - прокидатися свіжими і повними сил. А що може бути ще більш зручніше? Тільки двоспальне дерев'яне ліжко. Тільки уявіть, на ній можна спати навіть з дітьми. Дуже зручно і практично. Не дарма кажуть, що це вибір знавців. Якщо ж ви сумніваєтеся, тоді розглянемо основні переваги такого виробу!

     Яке дерево і матеріали вибрати?

Варто сказати, що ортопедичне ліжко може бути виготовлена ​​з різних матеріалів, починаючи металом, закінчуючи звичайним ДВП. Але якщо ж наш вибір припав на дерево, то обов'язково потрібно знати доступні і якісні матеріали.

  • МДФ, ДСП. Купити ліжко недорого можна з цих матеріалів. Тільки врахуйте, що довговічністю і практичністю у використанні вони не похвалитися, зате ціна радує. Зверніть увагу: якщо щільність і сама якість вищесказаних матеріалом високі, то виріб порадує своїми властивостями. Так, все відносно, але фахівці рекомендують брати такі матеріали вже в крайньому випадку.
  • Масив дерева. Естетична краса і розкіш у вашій спальні досягається наявністю такого виробу. Побачили, ліжко, відгуки якої на висоті? Будьте впевнені - це дерев'яний масив. Асортиментом кольорів вони не здивують - лише натуральні деревні відтінки. Фарбувати теж не варіант. Так що доведеться вибирати інтер'єр під такий дизайн.
У своєму використанні, виріб з такого матеріалу відрізняється тільки вищими показниками. Єдине, чого варто боятися - деревне жучок. Ідеальними матеріалами для такого виробу будуть береза, вільха, сосна, а негласним лідером прийнято вважати дуб!
  • Метал. Хоч матеріал і не входить в розділ «натуральні», але заслуговує на особливу увагу. Його використання характеризуються довговічністю. Ортопедичний матрац на металевому каркасі відчуває себе краще, так як повітря надходить з обох сторін! Дитячі ліжка оснащені саме таким каркасом!

 

Ортопедичне ліжко може бути універсальною - з комбінованих матеріалів. Наприклад, корпус з дуба, а спинки з сосни або навпаки. Варто сказати, що ліжка з дерев'яного масиву - мода. Це й не дивно. Серце спальної кімнати - ліжко. Так що, якщо хочете створити про себе хорошу думку, вибирайте такий тип вироби!
 
  Двоспальне ліжко - зручність і комфорт!

З цим твердженням не посперечаєшся. Але чи так це? Щоб б це довести, давайте розглянемо розміри ліжок:
  •  
    Односпальні. Такий виріб прекрасно підійде для дітей. Ну а якщо зростання користувача незначний, то і тут вона зручна. Співвідношення: 100х200 см. Так як професіонали рекомендують брати ортопедичний матрац на 10-20 см більше зростання користувача, то ліжко також буде розміром в 100х210 см.
  •  
    Полуторні. Ідеальні для одного дорослого людини. Також з відмінно беруть і для підлітків! Тут розміри становлять 160х210 см.
  •  
    Двоспальні ліжка. Такий виріб розраховане на двох дорослих осіб. Варто уточнятся приводу ваги. Не всі ліжка універсальні. Не варто їх перевантажувати, а тим більше займатися активним відпочинком - наприклад стрибати на них. Співвідношення складають від 180х210 см і це не межа. Тільки уявіть, що на двоспальному ліжку можна розташується відразу з дітками - розміри, більш ніж дозволяють!
Варто сказати, що у виробника можна спокійно замовити потрібний вам розмір. Все вишепредстваленние розміри є стандартними. При замовленні, ви можете і вибирати матеріали і навіть комбінувати їх за своїм смаком.
Двоспальне ліжко з дерев'яного масиву - дійсно розкіш. Ще туди і якісний ортопедичний матрац укомплектувати і йому просто ціни не буде! Якщо обираєте такий вид ліжка - значить ви знаєте толк у відпочинку!