Книжкові механізми трансформації диванів - Меблі

Вибирайте для себе лише кращу м'які меблі. Виробник і більшість продавців можуть порадувати вас широким асортиментом і тільки якісною продукцією.
Щоб диван радував вас своєю практичністю і зручністю, ви повинні знати основні критерії вибору і покупки таких виробів. Вивчивши статтю, ви будете точно знати, який розкладний механізм вам потрібен, відповідно, покупка буде усвідомлена і максимально ефективна!
 
Класифікація та види розкладних механізмів

Можна умовно розділити всі системи і їх роботу на кілька критеріїв:

  1. Частота використання. Варто сказати, що не всі недорогі дивани призначені для активного використання. Їх робочий механізм називають гостьовим.
    Розмір. Ви повинні чітко знати необхідні співвідношення, що диван вписався в інтер'єр.
    Практичність. Цілком логічний критерій. Багато господині вважають за краще зберігати постільну білизну в ніші ліжка.
Ці критерії дуже схожі на тест. Подібного роду питання і пропозиції вам буде задати консультант або адміністратор, щоб зрозуміти, чого ви потребуєте. Варто запам'ятати, що сучасний диванний механізм можна представите у вигляді книги, акордеона, стирається і висувні. Давайте про кожен по порядку:
Книжка. Сама, як там не є, класика. Недорогі дивани мають таким типом механізму. Для дитини або прекрасної половини людства його рекомендувати не варто. Це займає не мало зусиль, тим більше для щоденного використання. Під сідницею знаходиться спеціальна ніша для білизни або речей.
  • Єврокнижка. Якщо ви шукаєте можливість купити якісний диван недорого, то варіант з єврокнижки вас влаштує цілком і повністю. Фахівці стверджують, що це самий практичний і міцний механізм на даний час. Досить, злегка потягнутися на себе стільці і опустити спинку - готово! Такі дивани можуть бути оснащені пружинним блоком або мати ортопедичні властивості!
    Клік-клак. Недорогі дивани з подібним типом механізму мають одне або більше положень: напівсидячи або напівлежачи. Даний вид є вдосконаленим видом, вже відомої нам «книжки».
  • Французька розкладачка. Купити модний диван, значить придбати подібний механізм. Опорою тут служить металева або ремінна сітка. Щоб розкрити такий механізм досить легко його потягнути і прибрати дрібні деталі, наприклад, подушки. Зверніть увагу: хоч диван і модний, він відноситься до гостьового типу. Щодня його використовувати не рекомендують, через неможливість досягти рівної поверхні.
    Американська розкладачка. Диван, набагато міцніше ніж попередній тип. Існує проблеми, пов'язані з рівністю поверхні.
  • Викатна система. Диван, відгуки якого найкращі. Він призначений для частих змін. Його механізми і складові якісні, що і робить його найбільш практичним у використанні!
    Дельфін. Поширений тип розбору кутового дивана. Але, зверніть увагу, що щільність і якість залежить від використаного дерева!
    Акордеон. Дуже добре підходять, як місце для відпочинку. Мають нормальну висоту і рівну спальну поверхню.
Так, вищезазначені класифікації є далеко не повними, так як кожен день придумуються і випускаються нові. Звертайте особливу увагу на матеріали і якість. Вони, безпосередньо впливають на ваш комфорт, задоволення і здоров'я. Який би клас ви не вибрали, для себе варто його пробувати. Тільки в такому випадку, вам вдасться купити якісний диван недорого. Ви можете бути впевнені, що він прослужить найбільш довговічне!