Дитячі ліжка для вашої дитини - Меблі

Ваша дитина гідна тільки найкращого. Це відноситься до всього, а особливо до його здоров'я. Тому, багато батьків купують для своїх синів-соколів ортопедичні ліжка. Нехай вас не бентежить розмір. Результат буде видно вже з першого використання. Але, багато батьків, просто губляться у виборі і широкому асортименті. Використовуючи наведені нижче правила та інформацію, ви зробите покупку максимально осмисленою, виходячи із запитів і зручності дитини!

Матеріал дитячого ліжка

Варто сказати, що проблеми довговічності і практичності починаються з вибором матеріалу. Тут все відносно віку дитини, його здоров'я і впливу на нього. Можна розділити матеріали на:

  • Метал. Більш практичний і довговічний матеріал. Він може бути, як основним, так і додатковим, наприклад, для кріплень і з'єднань.
  • Дерево. Натуральний і гіпоалергенний матеріал. Купити дерев'яне ліжко буде перевагою. Варто сказати, що вироби з дерева дуже цінуються, так як самі по собі якісні та з легкістю підкреслять інтер'єр спальні або дитячої кімнати!
  • Пластик. Перед вибором матеріалу такого роду, варто упевнитися, що він екологічно чистий і не виділяє шкідливих речовин. Купити дитяче ліжко недорого можна саме з пластика!

Зверніть увагу, що ортопедичний і анатомічний ефекти краще досягаються при наявності дерев'яного або металевого виробу. Крім того, є комбіновані типи, де каркас металевий і підстава з дерева.

Анатомія ліжка або конструкція для новачків

Все залежить від віку дитини. Наприклад, люлька купується для маленьких і використовується близько 6 місяців. Якщо ж дитина досить активний, термін коротшає, так як з неї легко вибратися.

Для дітей до 5 років можна вибрати місце для відпочинку, обгороджене гратами з дерева. Воно більш практичне й довговічне. Вам підійдуть ліжка з кількома рівнями дна. Таким чином виріб зростає разом з дитиною.

Зверніть увагу і на двоярусні ліжка. Вони створені, щоб економити квадратні метри і ваші кошти. Прекрасний приклад практичного використання для активних дітей. Основні види можна розділити на:

Ліжко горище. Ортопедичне ліжко, що буде ідеальна для однієї дитини в сім'ї! Професіонали розділяють такі підвиди, як:
А) Ліжко з робочим місцем. Другий ярус під спальне місце, а перший - для роботи: комп'ютер, домашнє завдання та навіть шафки і полички.

Б) Тільки зберігання. Перший ярус представляє з себе цілий набір шафою, як горизонтальних, так і вертикальних, як висувних, так і простих.

В) Активний відпочинок. На вулиці погана погода? Тоді дайте можливість дитині розважатися вдома. Такий вид ліжка на першому ярусі представлений у вигляді турніків, кілець або шведської сходи!

  • Ліжка для двох дітей. Купити ортопедичне ліжко недорого, особливо для двох дітей дуже навіть можливо. Варто звернути увагу на двоярусну. А може у вас планування нестандартна або бажаєте більшої практичності? вибирайте:

1. Паралельне розміщення спальних місць - стандарт. Все, рівно, один під одним!

2. Зміщені вліво або право. У звільненому просторі, розміщуються потрібні полички і шафки.

3. Розміщення під прямим кутом.

  • Ліжко-трансформер. Первісний вигляд може мати, наприклад, дивана. Розклавши його, ви отримаєте невелику двоярусну ліжко!
  • Ліжко-манеж. Дає повноцінну можливість знаходиться в поїздах разом з дитиною!

Корисні функції для самих маленьких

Втомилися весь час качати ліжечко? Тоді вибирайте ліжко з маятником. Є навіть варіанти з автоматизацією, наприклад, з таймером гойдання і навіть музикою!

Щоб ліжко було легше переміщати, вибирайте коліщатка. Відмінний варіант для дому та прибирання!

Цікавий варіант є ще зі знімними рейками в решітці. Коли дитина стає дорослішою, він сам зможе заходити і виходити в манеж з ліжком!

Якщо для вас важливо не тільки зручність малюка, але й інтер'єр його кімнати, тоді варто взяти дерев'яне ліжко на замовлення. Таким чином, ви навіть самі виберете, які візерунки та інкрустації зробити.