Купували диванчик для дитини - Меблі

Дитяча кімната вже давно не розкіш, а цілком логічна необхідність. Варто сказати, що розміри такої кімнати не завжди можуть бути комфортними, для повної і комфортною обстановки меблями. Тому батьки, часто, економлять квадратні метри. Благо, широкий асортимент, представлений виробником, дає можливість вибрати відповідний дитячий диван. А чи дійсно він краще, ніж окреме ліжко? Які його функції і практичність, в порівнянні з, наприклад, ліжко-горищем? Давайте розбиратися!
Сучасний диван
Зверніть увагу, що місця для відпочинку та сну дитини має бути не тільки комфортним, але і максимально корисним. Звідси можна зробити висновок, що купити ортопедичний диван, особливо важливо. Щоб він служив набагато довше, важливо вибирати матеріали:
  • Дерево. Натуральний матеріал, що дає можливість купити якісний дитячий диван недорого. Звичайно, все залежить від використаного типу дерев'яного масиву. Якщо це дуб, то дешево не вийде. Дерев'яна основа або каркас вважається найбільш вигідною і зручною складової!
    Метал. Так як дітки так люблять пострибати і порезвится на дивані, можна зробити висновок, що таке обладнання було розроблене для активної гри. Завдяки металевим конструкціям, меблі витримає, як вашої дитини, так і його друзів.
  • МДФ. Купити диван для дитячої кімнати недорого з цього матеріалу не складе труднощів. Тільки питання, чи буде він такий же надійний? Фахівці радять звертати увагу на перші два варіанти. Хоча, при належній щільності і ширині використаного матеріалу меблі, однозначно порадує.
    Що немало важливо, на сучасному дитячому дивані можна ще і зручно спати. Окреме вплив можна виділити з:
  1. Пружинний блок. Ортопедичний ефект починається з нього. Дитині буде завжди зручно спати на такому дивані, тим більше якщо він розкладається. Тиск рівномірно розходиться по пружинам і тіло повністю розслабляється, а хребет приймає природне, правильно положення.
    Безпружинні система являє собою тільки наповнювач. При цьому ви можете спостерігати відразу кілька шарів. Натуральний або штучний - вибирати вам. Навіть лікарі-ортопеди радять природні матеріали, так як вони гіпоаллергени і не впливають на здоров'я!
Що стосується ліжка, то тут ми виходимо з декількох критеріїв, дуже схожих на вищеописані: матеріал, матрац, види. У більшості випадків, ліжко займає набагато більше місця. Так як фахівці радять брати ліжко на 10-20 см довший росту користувача, то розмір може бути значним. А що щодо дітей від 3 років? Кожні кілька років купувати нове ліжко разом з матрацом? Дитячий диван, в цьому питанні більш практичний.
 
Чому диван замінить ліжко?

Диван, дійсно, з легкістю замінити ліжко, за умови всіх ортопедичних властивостей. Таким чином можна зробити висновок, що дитячий диван - якісний матрац на каркасі.
 
Існує маса типів диванів-трансформерів, що, буквально, в кілька рухів перетворюються в комфортабельно місце для сну! Основні їх види представляють:
  • Єврокнижка. Взагалі ніяких труднощів. З механізмом впорається, навіть дитина. Такий тип дуже поширений і вважається досить затребуваним.
    Виїзний дитячий диван. Призначений для активного, щоденного використання. Рівна поверхня дає можливість відпочивати найбільш комфортно і корисно.
    Дельфін. Кутові дивани мають подібний механізм. Перед покупкою варто упевнитися в якісних матеріалах!
    Акордеон. Має оптимальну висоту і рівну поверхню. Для дітей саме те!
Зверніть увагу, що, практично у кожного виду, є ніші для білизни і навіть іграшок. Так, двоярусні ліжка більш ефективні, але все впирається в розмір.
Ліжка, в основному, мають вже готовий вигляд. Дивани же можна обшивати і регулярно міняти оббивку. Тут вам і яскраві кольори і принти головних героїв мультиків. Чи може цим похвалитися ліжко? А якщо телевізор захочеться подивитися або пограти у відеоігри?
Диван прекрасно підійде!